tiistai 20. maaliskuuta 2012

Nyt löyty jotain jännää

Tässä poden yskää ja hassua kurkkua ja lievää kuumeista oloa. Etsin inspiraatiota kuutenkymmeneen printtiin ja kaveri linkitti jotain erikoista.

Black Milk Clothing

Leggareita!


Uimapukuja
perjantai 9. maaliskuuta 2012

Matto fiilistelyjä

Jes, koulussa nyt alettiin kutomaan mattoa. Jatkoa viimevuoden kankaan kudonnalle, jolloin tein niitä jouluisia pöytäliinoja. Minulta löytyy vanhaa maton kudetta jota on tullut tuossa kohta vuosi sitten hankittua Uudestakaupungista. Kude on valkoista jossa on erivärisiä palloja. Aion käyttää sitä "harjotus" matossani, jonka teen vaatekopperooni jossa on hyvin kylmä lattia.

Tänään olen harjoitellut hieman pintaa. Kameraa ei ole mukana, mutta olen kokeillut eripituisia nastoja. Niiksi niitä vissiin kutsuttiin. Nyt aloitimme blogin tekemistä/harjoittelua, mutta minulla on jo blogi, joten päivitän tänne hieman tekemisiäni. Tässä samalla teemme kollaasia erilaisista matoista, että saamme hieman ajatusta siitä, millainen se meidän voisi olla.
Netistä löytyi jokunen mielenkiintoinen:

No, tämä ei nyt ihan ole matto, mutta oli ihan pakko laittaa tähän... heh..


"Syön sen!!"

Marianne Sunellin Uniikkimaton ruusukasmalleja.
Luokka kaveri löysi jotain uskomatonta!
We make carpets on blogi jossa on uskomattomia mattoja, tässä vähän esimerkkiä!


perjantai 2. maaliskuuta 2012

Voi kauhistus!

Siis kamala! Tietää, ettei blogia ole kauheasti pitänyt yllä kun oli hankaluuksia kirjautua sisälle.. Huh huh... voi järkky! Nyt tarttee tehdä asialle jotain!

Semmosta piti vaan että tänne päivitellä, että näin hienosta blogista kuin IKEA Hackers on vallan mainio sivu! Sieltä löyty muutama tosi kiva juttu kuten... Kuvat bootsin pelastajat!

Tämmänen systeemi :D

Ja Tämmösestä paikasta löyty kaikkee ihanaa kiemuraa, tämäkin löytyi Ikea Hakkereitten kautta.

ja yks mielenkiintoinen vielä