keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Kuvia ja kertausta

Taas on mennyt aikaa taas kun olen viimeksi kirjoitellut. Mutta nyt ajattelin, että laitan jopa muutamia kuvia (tai vähän enemmän).

Mistän sitä sitten oikein alottaisi?

Jos mennään vähän enemmän ajassa taaksepäin ja palataan takaisin kouluun. Laitan kuvat jotka lupasin silloin alittaa, mutta jäi laittamatta. Hmm... Aloitan vaikka...

Kämppä sattui nytten ensimmäiseksi kuvaksi. Kuva on yhdestä nurkastani. Pienet valkoiset taulut tulevat seinälle allekkain jossain välissä.Sitten kouluun. Aloitin tosiaan loimimaalauksella ja tein tälläisen ihan ensimmäiseksi. Maalasin ensimmäiseksi loimen punaiseksi jättäen osan valkoiseksi, maalin kuivutua maalasin porohahmon "kullalla" punaisen päälle. Tässä on loppu tulos. Ajattelin vielä päätellä valkoiset osat siten, että ne jäävät punaisen alle, niin ettei niitä näy lainkaan.


Seuraavaksi tein samanlaisen mutta sinivävyisen, sama periaate. Poron maalasin helmiäisellä ja se näkyy hieman valossa. Annoin tämän äidille joululahjaksi ja toivon, että hän pitää siitä. Olen siihen itse suhteellisen tyytyväinen. Ajattelin tehdä porosta vielä painokuosin ja painaa ensijouluksi jotain tuotteita?


Sitten tälläinen väliprojeksi mikä ei liity mitenkään kouluun, muutakuin, että tein sen koulussa yhtenä perjantaina. Ystäväni pyysi kahteen paitaan autonrengas kuviota ja tälläinen siitä tuli, pienien sattumusten kautta.


Ja sitten päästään siihen "oikeaan" työhön. Tässä on langat joista lähdin tekemään kahdenlangan panama kuvioista kangasta.


Tässä on räjähdys joka seurasi kun yritin saada nätisti langan tulemaan kerän sisältä.


Siinä on alkusolmut, loimi ja vähän jo kudottu

Sitten siitä sähkökatkoksesta.. Tässä on vanhempien kotoa puuhella jonka ansiosta saatiin ruokaa ja lämpöä. Tunnelma oli aika kiva ja yritin napata tunnelman kuvaan.


Käytiin äidin ja iskän kanssa. Tässä on Salon Vuohensaaresta kuva kun vesi nousi autotielle.


Tässä lisää, lintutornille tie "tukossa" vedestä.


Jalkani ja pieni puro kotopihan takaata.


Metästä vähän kuvia kun tuuli oli kaatanut puita ja runnellut maata.
Siellä on lintukoti mennyt nurin myös.


Sukat joista puhuin aikaisemmin. Siinä on keskellä vauvansukat noin 8 kk vaaville. Vasemmalla 2 vuotiaalle ja vanhimman pojan sukat oikealla. Käytetty alpakkaa ja novitan nallelangan jämät.


Omat tossukat. Ohje on uusimmasta Suuresta Käsityölehdestä. Tehdessä tuli yksi ylimääräinen virhe kierros ja tossuista tuli hieman isot. Autoin tilannetta pujottamalla "kuminauhan" tuollaisen kauniin helmen harmaan.Ah... ja vielä sukat kaksi vuotiaan jalassa. Istuvat hyvin.


Siinä olivat kuvat näin nopeasti läpikäytynä. Enskerralla toivottavasti Helsingistä vähän kuvia myös!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti