perjantai 9. joulukuuta 2011

Päivän pelastus - Sorel

 Tämän päivän kastumiselta pelasti uudet Sorel kenkäni. Ostin ne tuossa alku syksystä (viimevuoden mallia vähän halvemmalla) Partiovarusteesta. Olivat ihan unelmat jalassa ja ei varpaat kastunut eikä palelleet!
Kiitos Sorel! Pitää laittaa tälläinen kauhea netti kuva noista ihanista kaunottarista.


Läksin tänään kouluun vaikka meillä olisi ollut "itsenäistäopiskelua" eli oppilaiden kielellä vapaata. Suunnittelen tällä hetkellä itselleni tänne uuteen asuntoon sisustustyynyä. Siitä tulee 40 x 40cm kokoinen ja kudonsen panama kuteella. Väreiksi tulee ruskeaa, oranssia ja raikasta vihreää. Opettaja tokaisi, että ihan minun värit!

Sain tänään valmiiksi tai lähestulkoon valmiiksi harjoitus työt kudonnassa. Kudoin kaksi "joululiinaa", (kudos toimikas) ja niissä on eräänlainen poro hahmo maalattuna loimeen. Tupsujen pituus tuo tällä hetkellä päänvaivaa. Rimpsut vai ei? Ja jos niin miten pitkät? Mitä jos ei tee rimpsuja niin miten langat sitte päätellään?

Näitä kysymyksiä selvittelen ensiviikolla koulussa. Opettaja ei ollut paikalla tänään ja avusopettaja pyöri paikalla ja en saanut häneltä parempaa vastausta kuin solmut, ettei työ lähde purkautumaan.. Jep..

Töistä kuvia blogiin tulee ensiviikolla, sillä en koulussa tohinassa ymmärtänyt niitä kuvata ja työt jätin koululle.

Löysin eilen aivan mainioita ideoita Ikea Hackers blogista! Joku oli keksinyt aivan mainion keksinnön keittiöön. Pyörivä juttu mihin saa pesuaineet. Minulla ne on sellaisessa muovisessa astiassa jota yritän sitten väännellä, että löytyisi oikea tuote, mutta tämähän on vallanmainio idea! Ei kun Ikeaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti